Nieuws 2020

09-01-2020;


Van dinsdag 7 januari op woensdag 8 januari is onze Maddy x Cluanie (Birdsgreen Cluedo of Wedgnock) bevallen van 10 prachtige puppy's. 6 teefjes en 4 reuen. Moeder en pups maken het goed, Maddy is een zorgzame moeder. Prachtige bevalling waar zwart, geel zich om en om aandiende. Alle pups hebben al een nieuw baasje en we zijn heel blij dat deze prachtige mensen straks voor onze pups gaan zorgen. Nu eerst genieten 🥰❤️

10-01-2020


De pups zijn 2 dagen oud en de eerste bergbeklimmers zijn reeds gesignaleerd.

Maddy en de pups zijn onafscheidelijk van elkaar en groeien goed. 

13-01-2020


Met pups en Maddy gaat het goed, alweer 6 dagen oud.

16-01-2020


Inmiddels alweer 9 dagen oud.

19-01-2020


Inmiddels alweer 11 dagen oud.

21-01-2020


Vandaag 14 dagen oud. De oogjes beginnen zich te openen en de eerste stapjes worden gemaakt. Het avontuur gaat nu beginnen.

27-01-2020


Vandaag 20 dagen oud. De pups en Maddy doen het goed en brengen veel tijd met elkaar door. De speeltuin is ingericht en de eerste stappen in de onbekende wereld zijn gemaakt. Van al die indrukken wordt je zó moe dat je terplekke in slaap valt! Afgelopen week hebben we Maddy geholpen door de pups flesjes melk te geven en in het weekend voor het eerst mousse. Nou dat was smullen geblazen. 

We zijn trots op Maddy en haar kroost en af en toe doen ze ons hart smelten maar dat zal ook bij jullie zo zijn wanneer je onderstaande foto's weer ziet.

08-02-2020


Vandaag 32 dagen oud. Wat een leuke enerverende week hebben wij en de pups achter de rug. Alle nieuwe baasjes zijn langsgeweest en hebben met elkaar en de pups kennisgemaakt. De pap heeft plaatsgemaakt voor gewelde brokjes en we zien ze met de dag groeien. Voor het eerst kennis gemaakt met het buiten zijn en dit vonden ze onwijs leuk. Niet bang voor alles om hun heen maakte ze kennis met nieuwe ondergronden en geluiden. Trots op onze kanjers. Een nieuwe fase breekt aan voor Maddy en de pups. Langzaam aan neemt Maddy meer en meer afstand en laat ze de zorg aan ons over. Mooi hoe de natuur werkt maar ook wel even wennen voor de pups dat mams nog maar zo kort in de ren komt en meteen weer vertrekt. Met een gerust hart kan Maddy dit nu gaan doen omdat de pups goed groeien en meer en meer zelfstandig dingen gaan ondernemen. Maddy heeft het geweldig gedaan en we kunnen alleen maar dankbaar zijn dat ze ons zo'n prachtig nest gegeven heeft. Het is en blijft genieten ondanks het vele werk wat het met zich meebrengt. 

13-02-2020


De pups hebben de leeftijd van 5 weken bereikt en worden met de dag ondernemender. Leuk is het om samen met je broertjes en zusjes buiten te zijn, ritje in de auto te maken, de puppyren ondersteboven te zetten en lekker stout te zijn zo af en toe.


Het leven van de pups staat nu in het teken van ontdekken en wij proberen hier zoveel mogelijk tijd en energie in te steken zodat ze in hun jonge leventje al zoveel mogelijk ervaren en meenemen. 


Na de korte boswandeling waar ze onwijs stoer waren allemaal, hebben ze heerlijk in de auto geslapen tijdens de rit die we met ze gemaakt hebben.


De komende week wordt druk in hun kleine puppenbestaan. Ze krijgen hun enting bij de dierenarts, de RvB komt langs voor het chippen en dna afname en de puppytest wordt afgenomen zodat we weten welke pup naar welk baasje gaat.

Spannend maar ook fijn voor de nieuwe baasjes dat de moment steeds dichterbij komt dat ze naar hun nieuwe huisjes gaan. 
No day without news