Nieuws 2021

16-12-2020 / Echo


Maddy is drachtig!

14-01-2021 / 


Maddy 60 dagen drachtig!

15-01-2021;


Vrijdag 15 januari is onze Maddy x LG (Mekoro Dust Bowl) bevallen van 9 prachtige puppy's. 6 teefjes en 3 reuen. Moeder en pups maken het goed, Maddy is een zorgzame moeder. Prachtige bevalling waar zwart, geel zich om en om aandiende. Alle pups hebben al een nieuw baasje en we zijn heel blij dat deze prachtige mensen straks voor onze pups gaan zorgen. Nu eerst genieten.

18-01-2021


De pups zijn 3 dagen oud en de eerste bergbeklimmers zijn reeds gesignaleerd.

Maddy en de pups zijn onafscheidelijk van elkaar en groeien goed. 

22-01-2021


De pups zijn alweer een week oud, met de pups en Maddy gaat het goed.

In de aankomende week zullen de oogjes en oortjes van de pups open gaan waardoor hun een grote verandering te wachten staat. Heel leuk voor ons om te zien dat ze de wereld gaan ontdekken. We genieten van het feit dat ze zo goed groeien en dat Maddy zo´n zorgzame moeder is. 


29-01-2021


Vandaag 14 dagen oud. De oogjes beginnen zich te openen en de eerste stapjes worden gemaakt. Het avontuur gaat nu beginnen.

09-02-2021


Vandaag 25 dagen oud, de pups en Maddy doen het goed en brengen veel tijd met elkaar door. De speeltuin is ingericht en de eerste stappen in de onbekende wereld zijn gemaakt. Van al die indrukken wordt je zó moe dat je terplekke in slaap valt! Afgelopen week hebben we Maddy geholpen door de pups flesjes melk te geven en in het weekend voor het eerst mousse. Nou dat was smullen geblazen. 

We zijn trots op Maddy en haar kroost en af en toe doen ze ons hart smelten maar dat zal ook bij jullie zo zijn wanneer je onderstaande foto's weer ziet.

23-02-2021


De pups hebben de leeftijd van 6 weken bereikt en worden met de dag ondernemender. Leuk is het om samen met je broertjes en zusjes buiten te zijn, ritje in de auto te maken, de puppyren ondersteboven te zetten en lekker stout te zijn zo af en toe.


Het leven van de pups staat nu in het teken van ontdekken en wij proberen hier zoveel mogelijk tijd en energie in te steken zodat ze in hun jonge leventje al zoveel mogelijk ervaren en meenemen. 


Na de korte boswandeling waar ze onwijs stoer waren allemaal, hebben ze heerlijk in de auto geslapen tijdens de rit die we met ze gemaakt hebben.


Deze week wordt druk in hun kleine puppenbestaan. Ze krijgen hun enting bij de dierenarts, de RvB komt langs voor het chippen en dna afname en de puppytest wordt afgenomen zodat we weten welke pup naar welk baasje gaat.

Spannend maar ook fijn voor de nieuwe baasjes dat de moment steeds dichterbij komt dat ze naar hun nieuwe huisjes gaan. 

No day without news