Over ons

Labradors zijn onze passie en ons leven

Hallo mijn naam is Marjolein van Aerle. Samen met Leon hebben wij al sinds 1994 labradors. Inmiddels is dit aantal uitgegroeid naar 7 stuks.  Naast het hebben van honden hebben wij ook nog 3 paarden die deel uit maken van onze beestenboel. Het virus van voorjagen heb ik sinds 12 jaar overgenomen van Leon. Ik ben wel altijd meegeweest met de trainingen en heb thuis opgepast wanneer Leon weer eens op wedstrijd was totdat ik Jesse kreeg en besloot dat het leuk was wanneer ik zelf eens het gevoel "voorjagen" ging ondervinden.


Op dit moment jaag ik 2 honden voor. Maddy van 7 jaar en Sterre van 5,5 jaar. Ik beleef enorm veel plezier aan het bezig zijn met de honden in de trainingen en te zien hoe jonge honden uiteindelijk uitgroeien tot honden met passie en drive om voor je te willen werken.


Samen bezig zijn met de dieren en het af en toe hebben van pups geeft ons veel positieve energie die wij naast onze drukke banen enorm zijn gaan waarderen. Veel leesplezier gewenst op onze pagina. Ik hoop dat we een beetje van onszelf met jullie kunnen delen en kunnen laten zien waar onze liefde voor het labrador ras vandaan komt.Leuk dat je onze site bezoekt!


Mijn naam is Leon Akkerman. Inmiddels al jaren besmet met het labrador virus. Ik jaag al geruime tijd labradors voor en heb al vele leuke ervaringen beleefd met mijn honden. Ik ben in de gelegenheid geweest deel te nemen aan wedstrijden die toch een enorme indruk op me hebben achtergelaten. De uitdaging om toch iedere keer weer het beste uit mijn honden te halen geeft me voldoening en plezier.


Ik train op dit moment zelf 3 honden waarvan Red in de leeftijd van 5,5 jaar, Jax van 3,5 jaar en Paige van 1,5 jaar. Ik hoop dat ik nog lang veel plezier met Marjolein kan beleven aan deze ontzettende leuke "way of life" waarvan ik jullie via deze website deelgenoot wil maken. Enjoy!

Contact:


Leon Akkerman & Marjolein van Aerle
Telefoon Leon+31 651213997  

 Telefoon Marjolein

+31 646062377

Passion with love